08-50440000 info@laasab.se

Våra Leverantörer

STIGA

stiga_logo

Stiga grundades 1934 i Sverige och har mer än 80 års erfarenhet av innovation av konsumentprodukter. I enlighet med sin tradition och det krävande nordiska klimatet har alla Stigas produkter hög kvalitet och överlägsen prestanda.

Hemsida

HITACHI

hitachi-Logo

Sedan 1948 har Hitachi Koki Co. Ltd. varit ett oberoende företag i den världsomspännande Hitachikoncernen – Japans största industrikoncern och bland de 10 största i världen. Hitachi Koki har tillverkat elverktyg i mer än 60 år, och har under dessa år utvecklats till en erkänd leverantör av högteknologiska kvalitetsprodukter.

Hemsida

KLIPPO

Klippo_logo

Klippo utvecklar, tillverkar och marknadsför gräsklippare (rotorgräsklippare och cylindergräsklippare) och trädgårdsmaskiner i det högsta kvalitetssegmentet. Klippos gräsklippare säljs idag främst i Norden. Klippo är marknadsledande när det gäller professionella användare men varumärket har även en stark position på konsumentsidan. Klippo är ett svenskt företag med lång tradition. Företaget grundades i Malmö och har utvecklat, tillverkat och marknadsfört gräsklippare sedan 1954. Det var ett stort intresse kombinerat med stor uppfinningsrikedom och inspiration från USA som gav Klippos grundare Karl Dahlman idén till att tillverka Europas första rotorgräsklippare. Det var också då grunden lades till det kvalitetstänk och den idérikedom som hjälpt Klippo att utveckla några av Sveriges främsta gräsklippare och trädgårdsmaskiner.

Hemsida

JONSERED

79524Jonsered-logo

Jonsered tillhör världens ledande tillverkare av skogsmaskiner och trädgårdsmaskiner. I sortimentet finns motorsågar, röjsågar, trimmers, riders, åkgräsklippare, trädgårdstraktorer, gräsklippare, häcksaxar, lövblåsar, jordfräsar, snöslungor och skyddskläder och arbetskläder anpassade efter din vardag i skog och trädgård.

Hemsida

ARIENS

Ariens-logo

Nu är Ariens Sweden AB bildat. Vi är ett dotterbolag till Søvde AS som är ledande leverantör av trädgård / parkmaskiner och snöslungor i Norge. Vi är en exklusiv importör av flera starka varumärken och det är stark fokus på kvalite och innovation. Sortimentet för 2012 innehåller flera spännande nyheter som vill hjälpa er i vardagen , antingen det gäller trädgårdsarbete eller snöskottning. Ariens Sweden AB/ Søvde AS kvalitetsprodukter kan köpas hos ca 250 återförsäljare över hela Sverige. Våra återförsäljare har erfarenhet och fackkunskap till att hjälpa er att finna den produkt ni behöver. Din närmaste återförsäljare finner du på vår hemsida.

Hemsida

BRIGGS & STRATTON

BriggsPPLogo

I över 100 år har Briggs & Stratton tillverkat några av världens mest driftsäkra små motorer i Amerika. Samma amerikanska uppfinningsrikedom och kvalitet används nu till våra generatorer och högtryckstvättar. Våra elverk för hemmabruk säljs i bärbara storlekar som är perfekta för användning i Gör det själv-projekt eller tillräckligt stora för att tillhandahålla en permanent uppbackningsström till ditt hem.

400-bm924e

Hemsida

AL-KO

al-ko

AL-KO KOBER SE grundades år 1931 av Alois Kober i en liten smedja i sydtyska Großkötz vid Günzburg. Med verksamhet på 50 orter och runt 4 200 medarbetare räknas företaget till en av världens ledande leverantörer inom områdena fordonsteknik, trädgårdsmaskiner och luftteknik. Familjeföretaget är nu inne på tredje generationen och styrs fortfarande efter grundarens filosofi, nämligen att alltid sträva efter kvalitet, innovationsanda och genomtänkta funktioner i kombination med tidsenlig design, komfort och tillförlitlighet.

Hemsida

MCCULLOCH

mcculloch_logo

McCulloch har en lång historia av att utveckla kraftfulla och tillförlitliga produkter. Det första steget togs 1949 då vi introducerade den första amerikanska enmansmotorsågen. Under våra första årtionden var den huvudsakliga målgruppen professionella skogsarbetare. På 1970-talet började dem att arbeta med trädgårdsprodukter för konsumenter.

Idag när dem är en del av Husqvarna-koncernen & McCulloch fortsätter att utmärka sig vad gäller effektiva trädgårdsprodukter. Kunskapen och erfarenheten som vi förvärvat från över sextio år i branschen finns inbyggd i varje ny motorsåg, gräsklippare, trädgårdstraktor, trimmer och häcksax.

Alla som någon gång har använt en produkt från McCulloch känner förmodligen till de många funktionerna och fördelarna.

Bland de viktigaste är:

  • Starka motorer
  • Avancerad teknik
  • Användarvänlighet
  • Ergonomiska handtag
  • Robusta material
  • Ett brett sortiment
  • Många tillbehör

Hemsida

TORO

toro

Global ledare av gräsunderhåll och landskapsskötsel

Sedan 1914 har vi byggt upp vårt rykte rörande exceptionell kundomsorg och kontinuerlig innovation. The Toro Company sätter stort värde på innovation. Från vår lansering 1914 har vi byggt upp ett namn och ett rykte genom att tillhandahålla innovativa lösningar som möter kundernas behov av jordbruks- och grässkötsel. Vår rika erfarenhet på detta område utökas varje dag i takt med vår kontinuerliga strävan att utveckla spännande nya produkter och tjänster som når nya höjder vad gäller den prestanda, produktivitet och bekvämlighet som Toros kunder förväntar sig.

Hemsida

HUSQVARNA

husqvarna-logo

Husqvarna utvecklar, tillverkar och säljer skogs-, park- och trädgårdsprodukter som motorsågar, trimmers, röjsågar, häcksaxar och jordfräsar samt robot-, gå-bakom- och åkgräsklippare samt tillbehör. Vår vision är att människor ska kunna njuta av välskötta trädgårdar, parker och skogar, byggnader och vägar. Vi utrustar konsumenter och professionella användare med innovativa kvalitetsprodukter och lösningar som underlättar trädgårds-, park-, skogsvård och byggnadsarbete.

Hemsida

BALA AGRI

baliagri

Bala Agri AB är ett tillverkande företag beläget i Nossebro i Västergötland. Sedan starten 1983 har företaget tillverkat kvalitetsprodukter till jord- och skogsbruk.

Hemsida

KÄRCHER

karcher-logo

Försäljning av:

Hemsida